Samenwerken

De afgelopen maanden waren een mooi en leerzaam onderzoek rond samenwerken. De uitkomst, dat het steeds in onderzoek zal mogen zijn. Dat je het zelf mag doen en dat het niet alleen hoeft. Samenwerken ja daar kan heel veel over gezegd worden.

Samenwerken is leerzaam, heerlijk, confronterend, steeds jezelf weer uit spreken, elkaar beter leren kennen, ontmoeten, ontwikkelen.

Ik was ( en het is nog een valkuil) van het stevig doorwerken en laat mij maar doen. Maar ik kwam er steeds meer achter dat het samenwerken mijn veel gelukkiger maakt.

Assisteren bij Marlies op de stil staan bij jezelf avonden, assisteren bij Korrie tijdens de 7 daagse massage les. Plantaardig buffet koken voor 40 hongerige designbeurshouders, in samenwerken met mijn moeder. Koken in vrouwenpolder, met de lieftallige assistent Sara. En samenwerken met vriendschap Tom.

Onder ander om meer te kunnen samenwerken, met mensen die ook van onderzoeken, bewustzijnswerk, verdieping, holisme en bezieling houden ben ik in april verhuist naar Amsterdam.

Spannend ja, leren samenwerken ja, leren lesgeven ja, heimwee nee.

Vorig weekend zou er een qi-gong weekend zijn, waar ik best wel veel naar uitkeek, en baalde dat het niet door kon gaan. Wat ik eruit leerde waren mijn voorwaarde om te werken, masseren en samenwerken, en het verlang om zelf een voedende dag, weekend mede te kunnen organiseren.

In plaats van het weekend had ik op zaterdag een massaleges aangeboden. En daar zaten wij met vier, om tien uur in de ochtend in de praktijk. En wat had ik er zin in, en wat was het fijn om te leren les geven in dat waar ik enthousiast van wordt. Massage, contact, onderzoek. Al snel merkt ik op dat wat samenwerking ook weer brengt, overleg, het kunnen delen, het niet allemaal alleen hoeven/ willen doen. Volgende keer graag nog een keer en dan wel met een assistent.

Dankbaar om met deze heerlijke mensen te mogen onderzoeken/samenwerken/ te zijn.

En het fijne vooruitzicht om samen te werken, oa in massagelesdagen, dag voor jong- volwassen, bos voor ontmoeting  zie agenda. Heerlijk, heerlijk.

Graag tot de volgende ontmoeting.x

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s